Nieuwe kans

droomster

 Achter het licht
 is daar nog leven....
 Ligt daar nog
 'n brug
 om verder te gaan

 Krijgt men hier nog
 de kans
 te beteren of leren
 wat men toen verloochende
 of nog niet wist

 Dat door liefde
 in eenvoud omgeven
 'n mensenleven
 pas kostbaar is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

Leven naar de dood??

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwe kans’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.