INLOGGEN
«»

Gebonden in tijd

 Onlosmakelijk
 is tijd verweven in
 natuur en aardsbestaan
 De vruchtbaarheids-duur…
 het ontstaan gaat in
 kalendertijd leven
 deze geeft onze jaarringen aan

 ‘t leefgedrag
 is bepalend tussen ontwaken
 en slapen
 tijd bindt minuten uren in
 dagen en jaren tesaam
 
 dikwijls lijkt hij
 vertragend te werken
 of... te snel zijn gegaan
 tijd zal altijd duren
 totdat deze besluit voor
 een van ons
 stil te blijven staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

aan tijd gebonden Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebonden in tijd’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.