Rusten

Anony

 rusten moet ik
 heb teveel van mezelf gegeven
 om anderen te helpen in hun leven

 rusten moet ik
 heb mijn eigen lichaam te kort gedaan
 door alleen maar door en door te gaan

 rusten moet ik
 om helemaal tot mezelf te komen
 om evt. te vinden nieuwe dromen

 rusten moet ik
 om te kunnen lijmen mijn gebroken hart scherven
 zodat die niet verder en verder doet sterven

 rusten moet ik
 om weer een gelukkig leven te krijgen
 rusten moet ik
 dus ik trek me even terug in mijn eigen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rusten’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.