Nu of Nooit

Anony

 geen tijd geen zin
 of steeds onderbroken
 dus zoveel dingen
 nog onuitgesproken

 nog nooit gesproken
 over hoe de ellende begon
 geen woord gewisseld
 over hoe dit gebeuren kon

 zwijgen of praten
 of gaan andere dingen weer voor
 het is nu of nooit
 want ons leven gaat wel gewoon door

 weet mochten we praten
 dan word het beslist geen theekrans
 maar dit is waarschijnlijk wel
 ons aller laatste kans

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

...fictief...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nu of Nooit ’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.