Eerlijk gezegd

Anony

 ik praat wel
 maar weet zelf niet eens wat ik bedoel
 voel me machteloos of zo
 nauw ja, ik weet zelf niet eens wat ik voel

 ik ga door en zeg maar
 er is niks aan de hand
 maar in feite leef ik
 in de vol automatische piloot stand

 ook denken aan betere tijden
 dat laat ik nu niet toe
 heb al zoveel moeten vechten
 ik ben voor denken aan iets, veel te moe

 misschien dat het mij lukt
 om me hier door heen te slaan
 of zal ik me eigen ik
 steeds verder wegzakken zien gaan

 en eerlijk gezegd
 heb toch niemand om iets mee te delen
 dus of ik verder wegzak of niet
 kan me op dit moment niet schelen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eerlijk gezegd’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.