INLOGGEN
«»

Mijn beschermmuur

 praat niet graag meer over mijn eigen
 zelfs niet als der wat met me is
 en als ik al wat zeg zal het zeker niet gaan
 over gevoelens of over dierbaren die ik mis

 puur en alleen om mijn eigen te beschermen
 heb ik een muur om mij heen gecreëerd
 in het verleden was ik open in dat soort dingen
 resultaat, er werd dwars door mijn hart heen gemarcheerd

 teveel vertrouwen gehad en gegeven aan personen
 daar de prijs voor betaald, en die was duur
 mijn ziel, hart, gevoelens en vertrouwen zijn gebroken
 daarom dus om mij heen gebouwd, die muur

 achter die muur ben en voel ik me veilig
 daar hou ik mijn ware ik dan ook verborgen
 en om er zeker van te zijn dat die blijft staan bouw ik hem
 steen voor steen steeds opnieuw op, elke morgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

....niks...zomaar...ook weer in een opwelling geschreven... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn beschermmuur’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.