Geheim?

Patros Fibros

 Gezeur hoor ik wel vaker,
 Over dat ik mijn best niet doe.
 Gezeur hoor ik wel vaker,
 Over iets wat ik niet heb gedaan.

 Geen dag gaat voorbij,
 Zonder al dat gezeur.
 Geen dag gaat voorbij,
 Of ik heb een slecht humeur.

 Heel mijn leven al verdraag ik dat gezeur,
 Elke dag is er wel weer een piek.
 Mijn geheim hoe ik dat vol houdt?
 Ik luister naar muziek.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geheim? ’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.