Over de streep

Patros Fibros

 Stap toch over die streel,
 Wanneer je nooit gelukkig bent.
 Stap dan achter die streep,
 Als 'niemand' je echt kent.
 
 Ik blijf staan waar ik sta,
 Ik krijg wat mijn leven voldoet.
 Maar gelukkig ben ik niet,
 Sta ik hier wel goed?

 
 Daar is geen antwoord op,
 Je bent je eigen baas.
 Ben je dapper genoeg,
 Of ren je weg als een bange haas.
 
 Op dit moment sta je in tweestrijd,
 Met je lichaam en je innerlijke geest.
 Twijfel niet en wees je volledige zelf,
 Dan zou deze keuze er nooit zijn geweest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Inspired by the television 'Over the Line', made for mankind

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Over de streep’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.