in mijn hart

Rachel :)

Hier ontdek je wie je bent
Hier ontdek je je talent

Hier wordt je groot
Hier ga je ook weer dood

Hier geniet je van je leven
Al is het maar voor even

Hier ben je zo blij als een kind
Die zojuist een snoepje vindt

Hier ookal ben je soms apart
Je zit voor altijd in mijn hart

Rachel 

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Rachel :) (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Voor school Ashram College iemand uit klas 2Hf

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘in mijn hart’ van Rachel :) zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.