INLOGGEN
«»

Kom op, ik ben je moeder niet

 Je steekt geen hand uit om mij te helpen
 Dat je slodderig bent moet ik maar verdragen
 De sport op TV is je liefste tijdverdrijf
 Je hebt erg weinig zin om mij te behagen

 Uitgaan doen wij al lang niet meer
 In bed produceer je vooral scheten
 Je wilt alleen maar knuffelen
 Als iets aan jouw zit te vreten

 Kom op, ik ben je moeder niet
 Die je altijd teveel verwende
 Je op een voetstuk heeft gezet
 En altijd maar voor je rende

 Mijn schat , ik wil dit echt niet meer
 Ik vraag ook niet teveel van jou
 Je hoeft geen superman te worden
 Gewoon een man, die mij kan bekoren

 Ik ben het nu echt heel erg zat
 Dus luister goed, mijn lieve schat
 Als jij je leven zo wilt houden
 Moet je een ding goed onthouden

 Ik ben je moeder niet
 Ik ben je vrouw
 En verwacht van jou
 Dat jij je er naar gedraagt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Britta Nijhuis
Actief sinds: 12-03-2014Informatie bij het gedicht:

voor mijn schoonzus, over mijn broer, die mij dit gedicht wel vergeeft Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kom op, ik ben je moeder niet’ van Britta Nijhuis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.