INLOGGEN
«»

In de branding van de zee

 Met je voeten
 In de branding van de zee
 Zonder te overleggen
 Neemt die al je zorgen mee

 Zand zoekt een weg
 Tussen duizenden druppels water
 Die stromen met een omweg
 Voor een beetje vrijheid later

 Meeuwen vliegen op en neer
 Schelpen blinken op het zand
 Wind waait krachtig heen en weer
 Wat geniet ik van het strand

 Hoopvol kijk ik naar de golven
 Met een lach op mijn gezicht
 En ik besluit... te leven
 Zoals het voor me ligt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In de branding van de zee’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.