INLOGGEN
«»

Op eigen kracht

 Heel alleen in de donkere nacht
 Klaarwakker met een duidelijk doel
 Soms sluit ik mijn ogen
 Om even te verdwijnen
 Even weg van alles
 Van alles wat ik denk en voel
 Maar na een seconde
 Zijn mijn gedachten weer daar
 En moet ik zien te overleven
 Op eigen kracht
 En dat maakt het moeilijk
 Want ik kan mezelf niet meer vertrouwen
 Ik doe alles om maar niks meer te voelen
 Gelukkig heb ik steun
 Van een paar bijzondere mensen
 Die me bijna nooit kwetsen
 Maar gewoon begrijpen wat ik bedoel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op eigen kracht’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.