INLOGGEN
«»

De confrontatie

 Onbereikbaar voor iedereen
 Ik wil even niet meer vechten
 Kan het op dit moment ook niet meer
 De confrontatie aangaan
 Met de onrust in mijn hoofd
 Vraag me af wie er wint vandaag
 Denkend aan de grens die je me hebt meegegeven
 Laat ik alles op me afkomen
 Mijn emoties zijn hevig
 Erger dan een storm die alles verwoest
 Verdoofd leg ik me neer
 En probeer alles te vergeten
 Het leven is te hard...het lukt me niet meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De confrontatie’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.