Alleen met het oneindige

Gedichten Blue rose - Vicky

 Ik hoor de golven
 het geluid trekt me mee
 met de beweging die ik voel
 probeer ik mij te ontspannen
 zoek ik het vakantiegevoel

 alleen met het oneindige
 vind ik een plekje
 om tot mezelf te komen
 minutenlang blijf ik ademloos
 om verder te dromen

 ik wil niet wakker worden
 geen zin om terug te keren
 naar de harde realiteit
 waar alles onzeker
 en niet overzichtelijk lijkt

 hoe kan ik daar ooit in overleven
 dat vraag ik me dagelijks af
 geef mijn gedachten
 geen seconde rust
 het antwoord ligt ergens te wachten

 al is het maar één aanwijzing
 waarmee ik kan
 puzzelen en bouwen
 dat ik verder kan
 en mezelf terug kan vertrouwen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Ik ga door een hele moeilijke periode en probeer zoveel mogelijk te verwoorden voor de mensen rond mij

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alleen met het oneindige’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.