Autisme

Gedichten Blue rose - Vicky

 Jaren ben ik al aan het knokken
 Nu wordt het me toch teveel
 Soms heb ik het idee
 Dat heel de wereld tegen me is
 Het word met de dag moeilijker
 Ik ben het autisme even beu
 Het lijkt wel of ik niets goed kan doen
 Kom mezelf constant tegen
 Opstandig mag ik liefst niet zijn
 Regels zijn er om te volgen
 Ik voel me gevangen in mijn lichaam
 Het lijkt wel of ik langzaam word gewurgd
 Door gevoelens die constant blijven hangen
 Mijn hart klopt in mijn keel
 Uren aan een stuk
 Ik loop verloren rond
 In mijn eigen lichaam
 Op zoek naar... mezelf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Soms is het even zwaar....

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Autisme’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.