Vertrouwenspersoon

Door: Gedichten Blue rose - Vicky

 iemand waar je bij terecht kan
 als je antwoorden zoekt
 je diepste geheimen
 tegen kan vertellen

 een schouder mag lenen
 als je je alleen voelt
 je kan laten lachen
 ook al heb je alleen maar tranen

 die aanvoelt wanneer
 je het moeilijk hebt
 je hoop kan geven
 ook al is die ver te zoek

 zonder woorden
 in je hart kan kijken
 met één blik genoeg heeft
 om te weten wat je nodig hebt

 die je mag bellen
 dag en nacht
 zo iemand is meer waard
 dan al het geld op de hele wereld



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Iedereen zou minstens zo 1 persoon in zijn of haar leven moeten hebben, vind ik persoonlijk. En ik heb het geluk dat er zo iemand bestaat voor mij!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vertrouwenspersoon’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.