INLOGGEN
«»

Mijn eigen leven

 Er is veel veranderd
 ze hebben het gewoon niet door
 degene die het me moeilijk maken
 totaal geen besef
 hoeveel pijn dit me doet
 hoe schuldig ik me voel
 hoeveel energie het me kost
 om een beetje normaal te leven
 binnen hun normen
 want dat is het allerbelangrijkste
 wat ik ervan vind is louter bijzaak
 zolang zij er maar geen last van hebben

 Maar weet je
 ik ga proberen
 om mijn eigen leven te leiden
 het is al moeilijk genoeg
 ze zijn mijn energie niet waart
 dus aan iedereen
 die dit niet wil begrijpen
 jullie probleem
 en niet meer dat van mij
 mijn energie gaat voortaan
 naar degene die er zijn voor mij
 als ik ze nodig heb

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn eigen leven’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.