Ongeremd

Gedichten Blue rose - Vicky

 Zou je zoveel willen zeggen
 waar ik de woorden niet voor vind
 mijn diepste gevoel laten spreken
 maar het wordt weggeblazen door de wind

 Lijkt wel of mijn woorden zijn niet veilig
 niet voor deze wereld bestemd
 toch wil ik ze loslaten
 beetje bij beetje ongeremd

 Ik weet dat je me nooit zal veroordelen
 wat ik ook denk, doe of zeg
 jouw vertrouwen helpt me
 in deze moeilijke lijdensweg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ongeremd’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.