INLOGGEN
«»

De warmte van jou..

 Zwart voor mijn ogen
 Wanneer ik ze sluit
 voel ik me wegglijden
 verder en verder
 Emoties nemen het over
 Ik wil verdwijnen
 Weg van de werkelijkheid
 even uit de drukte
 Waarin ik moet overleven
 Uur na uur
 Minuut na minuut
 Ik laat alle controle
 binnen in me los
 En ben alleen
 met mijn grootste vijand
 De angst
 Wanneer ik besluit
 op te geven
 en mee te gaan
 voel ik je weer
 Heel even
 Heel kort
 Alleen de warmte
 De warmte van jou
 houd me hier...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014Informatie bij het gedicht:

Hoe moeilijk het overleven is met de feestdagen voor iemand met autisme Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De warmte van jou..’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.