Voor ik beroemd ben

Elke

 vóór ik beroemd ben
 kent niemand mijn bibberende stem
 maar als de hele wereld hem kent
 verander ik hem

 voor ik kunst zal maken
 hele boeken zal schrijven
 of koningin in 't schaken
 zou ik heel graag mezelf blijven

 al haal ik op school 14587523684 procent
 ik wil nooit beroemd zijn
 misschien benut ik niet al mijn talent
 zo vind ik het fijn

 na beroemd te wezen
 in de sterrenwereld roem te verwerven
 elke dag mijn eigen boeken te lezen
 zal ik aan drank/drugs kunnen sterven...

 voor ik beroemd ben
 zal ik nooit beroemd zijn
 laat mij maar nooit beroemd worden
 zo vind ik het best fijn

 laat mij maar rustig gedichtjes schrijven
 ik zal een dichter-op-zolder blijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Informatie bij het gedicht

laat mij maar gewoon gedichten schrijven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor ik beroemd ben’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.