INLOGGEN
«»

Naar de sterren en daar voorbij

 Ergens wil ik zwijgen
 ergens wil ik praten
 lastig.

 Zwijgzaam zit je naast me
 als enig geluid het kloppen van ons hart
 net als jij ben ik moe
 al zal ik je wakker houden
 en jij mij

 Schreeuwen wil ik doen,
 je plakt een plakker op mijn mond
 maar zo heel af en toe, voel ik
 dat ook jij het beu wordt

 We zijn het moe
 elke ochtend 5 minuten voor de kleerkast
 te staan
 en oneindig te vallen
 tussen de lachende maskers

 Ergens hoop ik
 nog steeds
 dat alles wel goed komt
 met tijd
 geef mij tijd
 neem mijn tijd
 deel mijn tijd

 Ik zou zo alles kunnen vertellen,
 uitspuwen, voor je op tafel leggen
 maar wat dan ?
 dat is de vraag nog steeds
 na 2 jaar en meer zelfs

 Waar buzz lichtyear zou zeggen
 naar de sterren en daar voorbij
 wil ik best je sterren zijn
 en jij mijn voorbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Naar de sterren en daar voorbij’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.