INLOGGEN
«»

Ik heb afscheid kunnen nemen

 ik heb afscheid kunnen nemen
 van iemand heel bijzonder
 ik heb afscheid kunnen nemen
 dat is echt wel een wonder

 ik heb afscheid kunnen nemen
 ik laat het verleden achter mij
 ik heb afscheid kunnen nemen
 vanaf nu ben ik oprecht blij

 ik heb afscheid kunnen nemen
 ik maakte in mijn hoofd een klik
 want ik heb afscheid kunnen nemen
 vaarwel oude, hallo nieuwe ik

 (eindelijk viel alles in de plooi
 dus alles kwam wel goed
 het leven is weer mooi
 ik ga vrolijk mijn toekomst tegemoet)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014Informatie bij het gedicht:

ja, je mag mijn lach geloven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik heb afscheid kunnen nemen’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.