INLOGGEN
«»

Briefje, ...

 In mijn brief staat:

 Geef mijn woorden
 zodat ik weet wat zwijgen is
 Geef mij niets
 zodat ik weet wat iets hebben is
 Geef mij pijn
 zodat ik weet wat leven is

 Loop niet weg,
 Luister niet,
 whatever ik ooit zeg,
 Loop gewoon niet weg

 Staar niet, vloek niet
 scheld niet, roddel niet
 Hoop niet, praat niet
 verdring je verdriet (niet)

 Geschreven staat de waarheid
 geschreven niet,
 eerder getypt
 Getypt staat mijn waarheid

 Wat schrijf je in een brief?
 Wat ik doe,
 wie heb ik lief?
 Wat schrijf je in een afscheidsbrief?

 Van haar
 Voor haar
 Met haar
 staat geschreven, de waarheid
 staat geschreven, voor altijd

 Pen krast papier
 Briefje, neem me weg van hier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014Informatie bij het gedicht:

nieuw gedicht over een oude afscheidsbrief Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Briefje, ... ’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.