INLOGGEN
«»

Ik omarm de sterren…

Ik omarm zo graag de sterren,
de planeten in ’t heelal…
Dankzij hen kan ik hier dromen
van liefd 'en vrede overal…

Ik voel me klein dan en ook dankbaar,
dat ik deel uitmaken mag…
Van 't grote wonder van de schepping
en van elke nieuwe dag…

Ik hoop dat mensen overal hier…
ooit mijn dromen zullen delen.
Dat de sterren en planeten…
ook voor hen die rol gaan spelen.

Waardoor liefd 'en vrede bloeien,
alle kwaad verdreven wordt…
Dat 't paradijs groeit hier op aarde,
en niemand komt nog iets tekort…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik omarm de sterren…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.