Toekomst…

Janiu Leyssens

Naarmate jaren zich verstrijken,
en nieuwe lentes gaan voorbij,
wordt de toekomst steeds toch korter,
zowel voor jou als ook voor mij.

We delen saam een mooi verleden,
tenminste… voor een héél groot deel.
We bouwden uit ons huwelijksleven,
beleefden samen al heel veel.

We kregen dochters om ter prachtigst,
drie… heel netjes op een rij.
Later ook nog toffe schoonzoons,
en vier kleinkinderen erbij.

Nu we beiden zijn gestopt,
met werken in de maatschappij,
zijn de druk en stress van 't leven,
voor het grootste stuk voorbij.

Ik hoop nu rustig saam met jou,
op een gezonde oude dag,
waarin de liefde en 't geluk,
ons nog lang toelachen mag.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Janiu Leyssens (Actief sinds: 13-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Toekomst…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.