INLOGGEN
«»

M'n ma en pa…

M'n ma en pa leerden me lopen,
op eigen benen hier te staan.
Ik kreeg daarbij van hen ook vrijheid,
om m'n eigen weg te kunnen gaan.

'k Deed steeds m'n ding op mijn manier,
en botste soms wel even…
'k Viel soms zwaar maar stond weer recht,
dat hoort erbij in 't leven.

M'n ma en pa leerden me houden…
van al het mooie hier op aard.
Ze leerden m'ook dat echte liefde…
voor elkaar is 't meeste waard.

'K Ben hen dankbaar voor alle dingen,
die ze me gaven op mijn weg.
't is daarvoor dat ik nu eerbiedig…
"Dank u"… tegen hen zeg.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘M'n ma en pa…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.