INLOGGEN
«»

In eenvoud…

Wie in eenvoud hier kan leven,
is vaak wijs en ook tevree…
Hij kan scheppen en kan geven,
en leeft écht met ‘n ander mee.

't Komt er immers niet op aan,
véél rijkdom te verwerven.
Doch wel… "gelukkig zijn"
alvorens men gaat sterven.

Wie in eenvoud hier kan leven,
beleeft het wonder élke dag.
Kan genieten van kleine dingen,
van een glimlach en een lach.

Als j'écht in eenvoud hier kan leven,
schijnt de zon voor jou heel vaak.
Je proeft de puurheid van de dingen,
't leven heeft dan… véél meer smaak.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In eenvoud…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.