INLOGGEN
«»

Een kleinzoon…

Hij kwam vannacht op d'aarde,
uit d'hemel neergedaald.
Eenvoudig in zijn blootje,
alsof hij was verdwaald.

Nà 9 maand vertoeven,
in mama's warme buik,
kwam hij plots tevoorschijn,
met een sierlijk mooie duik.

Hij schrok toch ook wel even,
toen hij plots het licht daar zag.
Zette dan 'n grote keel op,
en zei ons goeiedag.

Zijn mama en zijn papa,
zijn trots en ó zo fier…
Een broer erbij voor kleine Stan,
ze zijn nu met z’n vier.

We heten hem héél welkom,
tussen ons op aarde hier,
en wensen hem veel liefde,
gezondheid en plezier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een kleinzoon…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.