INLOGGEN
«»

Aan 't kabbelende water…

Aan 't kabbelende water droom ik,
heel langzaam wég van hier…
Ik voel mij als een vlinder,
zo eentje van papier…

Die broos en liefelijk tegelijk,
over 't stille water wiegt.
Van bloem naar bloem kan zweven,
zónder dat hij verloren vliegt.

Niet bang om 't noorden kwijt te raken,
of plots te dwarrelen naar omlaag…
maar ten volle kan genieten,
zélfs… van een malse regenvlaag.

Aan 't kabbelende water droom ik,
'k voel me écht heel blij…
't Geluk heb ik dààr gevonden,
met jou… dicht aan mijn zij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aan 't kabbelende water…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.