">

INLOGGEN
«»

Gelukkig zijn…

"Gelukkig zijn…"
is een moment
van even… zonder zorgen.
Tevredenheid,
"to be content…"
het kàn niet elke morgen.

De éne dag,
is immers niet…
zoals al d'andre dagen.
Regen komt…
nà zonneschijn
dat moeten wij verdragen.

Afwisseling…
in 't leven,
dat hoort er éénmaal bij.
Het geldt voor iedereen…
voor jou,
en ook voor mij.

"Gelukkig zijn",
dat maakt een mens…
blij en positief.
Geniet ervan…
van dat moment,
en hebt elkander lief!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Janiu Leyssens
Actief sinds: 13-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gelukkig zijn…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.