Dankbaar…

Janiu Leyssens

Ik dacht vandaag…
héél dankbaar terug
aan hen die in 't verleden,
mijn levenspad hebben gekruist
en niet meer "zijn"
in 't heden.

Ik voelde mij...
wat "triest" van binnen,
maar ook héél warm en blij.
Omdat ik z'allen heb gekend,
van zo dicht en heel nabij.

Ik brand een kaars…
voor élk van hen,
gedenk hen met een bloem.
'k Bewaar hen heel dicht… in mijn hart,
en blijf dat altijd doen…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Janiu Leyssens (Actief sinds: 13-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dankbaar…’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.