Mijmeringen...

Janiu Leyssens

50 mijmeringen of gedichten,
over tijd, over 't bestaan,
over mensen, Gods natuur,
en over... Janneke maan.

50 mijmeringen of gedichten,
waarin ik legde mijn gevoel…
Waarin ik met enkele simpele woorden
probeer te zeggen, wat ik bedoel.

50 mijmeringen of gedichten,
over 't goed en over 't kwaad,
over mezelf en andere lieden,
over de liefde... die bestaat.

50 mijmeringen of gedichten,
over honger, over pijn,
over macht en over onrecht,
over... hoe 't zou kunnen zijn…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Janiu Leyssens (Actief sinds: 13-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijmeringen...’ van Janiu Leyssens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.