Wat vlinders

wil melker

 ik grasduinde in groen
 met paardenbloem
 en madelief

 zag hemel
 waarin wolkjes
 warmte schreven

 wat vlinders
 in loom fladderen
 alsof de vleugels kleefden

 een herinnering
 aan zomers die
 ik ooit binnenging

 onveranderd
 alleen het gras was korter
 of ben ik zelf nu anders

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

04/06/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat vlinders’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.