INLOGGEN
«»

Tot de zonnewende

 er waait onrust
 in de bomen
 bladeren krijgen geen respijt

 jachtig strijdt
 het licht met donker
 in deze vreemde tijd

 mensen zoeken warmte
 bij een gezellig vuur
 verjagen kou tot in het late uur

 deuren en gesloten luiken
 houden magie en geesten
 uit het duister buiten

 die ‘s nachts feesten
 tot de zonnewende als licht
 zijn krachten weer leert kennen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

15/11/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tot de zonnewende’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.