INLOGGEN
«»

Takken kalen in de kruin

 zie de meeuwen zeilen
 driftend op de wind
 bladerbruin vlaagt knisperend
 tot het eindelijk luwte vindt

 weg is de warme lach
 en tekent kou
 verbeten trekken op
 deze bijna winterdag

 kleuren zijn vervaald
 takken kalen in de kruin
 waar bomen buigen
 voor het stormachtige venijn

 het botst weer
 na de zonneharmonie
 we trotseren voor even
 de snerpende windkracht negen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/10/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Takken kalen in de kruin’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.