INLOGGEN
«»

Schaduw danst

 heb de koelte
 van het bos gezocht
 open plekken gemeden

 daar brandt zon
 vrijwel loodrecht
 haar hitte naar beneden

 grote kronen
 filteren licht met
 lage struiken in het zicht

 zij houden
 koelte vast met hun
 lichtgroene bladerpracht

 stilte schemert
 tussen smalle banen zon
 schaduw danst vertraagd rondom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

ik zoek verkoeling.... 02/08/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schaduw danst’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.