INLOGGEN
«»

Onderhuidse spanning

 tussen tegenpolen
 flitst en knettert het
 onderhuidse spanning
 zoekt ontlading

 waar vroeger
 energieën zich
 verzamelden
 tot samen vonken

 heeft nu de tijd
 het onafhankelijk isoleren
 tot norm verheven
 nooit meer het volle geven

 de vlambogen zijn weg
 het ongenoegen is gebleven
 de leeggelopen accu’s
 decoreren nog heel even

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

09/02/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onderhuidse spanning’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.