INLOGGEN
«»

Nog is er niets verloren

 ik was
 weer even thuis
 hoorde het subtiele kraken
 dat mijn gang naar boven maakte

 rook de geuren
 die in kamers woonden
 zag gezichten van passanten
 in hun vroeger gaan en komen

 raakte aan herinneringen
 in het stof op zolder
 werd bedolven door
 mysteries uit mijn jeugd

 angst en vreugde kwamen
 terug in koude rilling op de rug
 nog is er niets verloren
 van de jaren die mij toebehoren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

nog alle herinneringen hebben is heerlijk.. 02/06/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog is er niets verloren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.