Mijn streepjescode

wil melker

 heb mijn streepjescode
 gekregen van hogerhand
 lichtjes veranderd

 het leven in zwart-witte
 blokjes en lijntjes
 is heel fijntjes opgepimpt

 met roze en rood
 geef ik mijn warme liefde
 aan iedereen bloot

 in blauw en groen
 draait de wereld
 ieder seizoen vol hoop

 heb de houdbaarheid
 flink opgerekt en neergezet
 in alle kleuren van de regenboog

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

16/11/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn streepjescode’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.