Met magie te laden

wil melker

 vaak mis je een slag
 de laatste penseelstreek
 het akkoord dat nooit was

 om je werk
 met magie te laden
 het te bezielen tot kunst

 in onderscheiding
 door de flits van schoonheid
 met ultiem contrasteren van kleur

 zij tonen de meerwaarde
 door het intense gevoel mee te geven
 dat danst op de rand van hemel en leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

24/10/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met magie te laden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.