Las de eeuwen

wil melker

 de stenen
 voelden warm aan
 in hun teruggetrokken groeven

 het metselwerk
 was half vergaan
 maar de muur is blijven staan

 ik zag
 woorden van de tijd
 in overleven opgeschreven

 raakte aan
 emoties van het
 vroegere in herbeleven

 las de eeuwen
 uit het boek dat
 generatieslang is bijgehouden

 ben een geworden met
 getrouwen vanaf het moment
 dat zij de muren bouwden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

19/12/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Las de eeuwen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.