INLOGGEN
«»

Het valse spel

 spelen vertedert
 maar onbevangenheid en rust
 garanderen geen geluk

 het kind zet alles in
 om zijn talenten
 de buitenwereld in te prenten

 het lacht en kraait
 om grenzen die wij stellen
 negeert de toeters trekt aan bellen

 evolutie speelt genadeloos
 het valse spel van beter best
 de rest kan het wel schudden

 wij doen ons best
 maar onze mus lijdt pijn
 hij zal nooit een adelaar kunnen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

01/02/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het valse spel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.