Het spel heet spelen

wil melker

 het spel heet spelen
 daarmee leer je winnen
 ruimte en richting bedwingen

 onbevangen met een lach
 kraaiend brabbel je
 dat heb ik weer goed bedacht

 er is geen verliezer
 alleen een steeds proberen
 andere invalshoeken onderzoeken

 tot er ogen gaan steken
 zij zich met elkaar gaan meten
 wie er recht heeft op de macht

 het speelse is verdwenen
 resultaten worden nu verwacht
 helaas alleen de winnaar lacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

31/01/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het spel heet spelen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.