INLOGGEN
«»

Goed en kwaad gewist

 het licht is gebroken
 de poorten van hel geopend
 goed en kwaad gewist

 nu sist en schuifelt
 gebroed met
 opgekropt gemoed voorbij

 de apocalyps gemist
 gist angst en pijn
 als venijn in het bestaan

 radeloze ogen
 breken in onvermogen
 om verder te gaan

 de klok is blijven staan
 toen de mensheid
 aarde de das heeft omgedaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

04/04/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Goed en kwaad gewist’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.