Geluid prikte stilte

wil melker

 jouw afscheid
 maakte geluid
 er knapte iets

 ik voelde
 je zwaai
 krakend in draai

 het grint
 knisperde
 tot de tegels

 kordaat
 tikte je weg
 liet me staan

 geluid
 prikte stilte
 ijskoud in mijn huid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

06/05/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geluid prikte stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.