INLOGGEN
«»

Een snel dispuut

 waar het vroeger
 bliksemde in
 een snel dispuut
 neemt nu traagheid
 toe met de minuut

 antwoorden
 hangen in de lucht
 maar trekken
 in een lichte mist
 aan hem voorbij

 hij kan ze
 niet meer raken
 wolken die
 de hemel maken
 het blijft een brij

 toch is er soms
 een open plek waar
 een nieuw vergezicht
 hem zekerheden geeft
 die hij al tijden mist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

05/09/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een snel dispuut’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.