Een huis zonder wind

wil melker

 ik wil mee
 ontsnappen uit
 kilheid en regen
 mee met de wind

 gedragen worden
 door vlagen
 los van de aarde
 genietend als kind

 zorgeloos
 in verwondering
 voor wat komen gaat
 en dat wat je achterlaat

 maar ik weet
 dat ik droom
 droom als een kind
 in een huis zonder wind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

13/02/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een huis zonder wind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.