INLOGGEN
«»

De verte nevelde

 van de krijtstreep
 tussen groen en blauw
 kon ik weinig hoogte krijgen

 de verte nevelde
 in warm en koud
 met trage ronding

 de vleugels van mijn geest
 kunnen de steen die op
 mijn maag ligt niet meer dragen

 nog twijfel ik
 heb vragen die met
 de dood geen antwoord krijgen

 ik moet blijven
 hoor ineens de meeuwen
 en het teleurgestelde krijsen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

leven is niet altijd makkelijk.. 20/05/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De verte nevelde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.