De onvoltooide sneden

wil melker

 ik kwam daar
 bij de hemelpoort
 raakte het volmaakte

 maar was
 nog lang niet klaar
 met al het aardse

 meewarig
 kerfde petrus mijn stok
 zag de onvoltooide sneden

 hij lachte wat
 zei met warme stem
 jouw geluk wacht nog beneden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

10/06/2013

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De onvoltooide sneden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.