INLOGGEN
«»

Bij het rechte eind

 de rede is niet dom
 maakt nooit recht
 wat krom is gebleken

 laat mij maar
 zwemmen in die ronde kom
 wil van de wereld niks meer weten

 cirkel al een leven lang
 en altijd bang
 het hoekje om te gaan

 maar rede is
 buiten zijn boekje getreden
 ik had het bij het rechte eind

 het hoekje om
 is kromme praat
 ik blijf voor eeuwig in mijn kom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

11/11/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bij het rechte eind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.